Ексклюзиви
середа, 02 червня 2010 13:26

Лобода назвала "Євробачення" заполітизованим конкурсом

Лобода назвала "Євробачення" заполітизованим конкурсом

Співачка Світлана Лобода зрозуміла, чого посіла 12 місце на "Євробаченні".

Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Цього року я багато чого зрозуміла про конкурс "Євробачення", - зауважила співачка. - Я навіть передбачила перемогу Німеччини в конкурсі. Лєна Майер-Ландрут відрізнялася оригінальністю і позитивом. За кілька годин до фіналу я переглянула її репетицію, і була упевнена в її перемозі. Ще мені сподобався учасник від Ізраїлю Харел Скаат. Хоча вболівала за Альошу і Україну".

Лобода ввійшла до складу українського суддівського журі. З 2009-го до системи голосування міжнародного конкурсу "Євробачення" були внесені корективи, за якими результати визначаються не тільки за голосуванням телеглядачів, але й за членами суддівського журі у кожній з країн-учасниць.

"До складу українського журі ввійшли 5 професіоналів з музичної сфери: віце-президент Національної телекомпанії України Валід Арфуш, програмний директор каналу "MTV Україна" Андрій Уренев, дизайнер Світлана Бевза, музичний продюсер Ігор Ліхута і я як представниця від України на "Євробаченні-2009", - зазначила співачка.

Торік Лобода зайняла 12 місце на музичному конкурсі.

"Коли я зайняла на "Євробаченні 2009" 12-е місце, то у мене спочатку була депресія. Тепер я зрозуміла, що конкурс заполітизований. Що тут не завжди має значення талант. Що стосується української співачки Альоші, то її виступ був сильним, вона могла увійти до п'ятірки. Раджу їй не засмучуватись і йти далі. Вона молодець", - наголосила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Лобода назвала "Євробачення" заполітизованим конкурсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути