Ексклюзиви
середа, 30 червня 2010 10:05

Сандра Баллок розлучилась з невірним чоловіком

Сандра Баллок розлучилась з невірним чоловіком

Актриса, володарка премії "Оскар" за кращу жіночу роль Сандра Баллок і телеведучий Джесі Джеймс розлучились.

Інформацію про те, що розлучення юридично оформлене, підтвердили в суді Остіна, штат Техас, де готувалися документи. За деякими даними, підставою для припинення шлюбу були названі "розбіжності або неспівпадіння характерів".

Як повідомлялося, Баллок подала на розлучення в квітні 2010 року через зради чоловіка. Конфлікт в сім'ї трапився приблизно за місяць до цього, незабаром після того, як актрисі вручили "Оскара" за кращу жіночу роль в картині "Невидима сторона". Деякі ЗМІ повідомили, що Джеймс майже рік зустрічався з якоїсь тату-моделлю на прізвисько "Бомба", поки Баллок була на зйомках. Ведучому довелося вибачитися перед сім'єю. Джеймс визнав, що поводився необачно і заподіяв дружині та дітям багато страждань.

Після цього пару уникала появ на публіці, Баллок навіть відмінила поїздку до Лондона на прем'єру фільму, роль в якому принесла їй нагороду Американської кіноакадемії. Джеймс тим часом ліг в лікарню, але від чого він лікувався, не повідомлялося.

Баллок планує одна виховувати прийомну дитину, яка була усиновлена в січні 2010 року. Про те, чи має намір вона бачитися з трьома синами Джеймса від його попередніх шлюбів, нічого не відомо.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Сандра Баллок розлучилась з невірним чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути