Ексклюзиви
пʼятниця, 30 квітня 2010 13:13

Сандра Баллок тікає від чоловіка

Сандра Баллок тікає від чоловіка

Сандра Баллок вирішила переїхати в інше місто, подалі від невірного чоловіка. За повідомленнями, Баллок переїздить до Нового Орлеану, міста, з якого вона усиновила дитину.

Зараз йдуть останні збори речей в будинку Сандри і Джесі Джеймса. Вчора біля їхнього будинку в Техасі були помічені вантажівки, які вивозили меблі актриси. Нещодавно Сандра сказала журналу People, що вона любить Новий Орлеан за той дух, що там присутній, за шанування людьми традицій, любов до музики і культури.

Нагадаємо, в інтерв'ю журналу People актриса розповіла, що усиновила тримісячного хлопчика Луіса. 45-річна Баллок почала процес усиновлення разом з чоловіком рік тому, тепер вона оформляє документи як мати-одиначка. Луіса вона забрала в січні.

Сандра Баллок і Джесі Джеймс, байкер і ведучий популярного телешоу Monster Garage, жили в шлюбі 5 років. Після успіху картини "Невидима сторона" Баллок неодноразово говорила, що саме чоловікові вона зобов'язана новим зльотом своєї кар'єри. Зокрема, чоловікові Баллок дякувала, отримавши "Оскар".

Проте через тиждень після церемонії вручення нагород Американської кіноакадемії з'ясувалося, що у той час поки Сандра була зайнята на зйомках фільму, який приніс їй престижну нагороду, байкер активно розважався на стороні. Всього преса нарахувала 11 коханок байкера.

POPCORNNEWS, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сандра Баллок тікає від чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути