четвер, 15 квітня 2010 15:56

Коханка чоловіка просить пробачення у Сандри Баллок (ФОТО)

Секс-скандал навколо чоловіка Сандри Баллок все не утихає. Втім, деякі учасники історії, навпаки, лише прагнуть підігріти інтерес до інциденту. Зокрема, тату-модель Мішель Макджі принесла публічні вибачення оскароносній актрисі.

Колишня коханка Джесі Джеймса під час одного з австралійських телешоу зізналася, що вона "жалкує про те, що сталось". Нагадаємо, завдяки відвертості дівчини журналістам стало відомо про подружню невірність Джесі Джеймса. За словами Мішель, майже рік у неї продовжувався роман з телеведучим, причому саме в той час, коли Баллок була на зйомках фільму "Невидима сторона".

Після зізнань Макджі в пресі піднявся галас, заговорили про прокляття "Оскара" тощо. Сандра залишали будинок, де жила з Джесі, відмовилася від участі на декількох прем"єрних показах. Говорили, що Баллок дуже хворобливо переживає те, що сталось.

Але зараз Мішель відчуває докори сумління.

"Я відчуваю себе винуватою, - розповіла дівчина під час передачі Today Tonight. - Я зробила Сандрі боляче".

"Я дуже жалкую про те, що сталось, - звернулася Макджі до Сандри. - Я жалкую, що це широко обговорюється. Пробачте мене за все".

Зрозуміло, не могла Мішель обійтися і без критики на адресу екс-коханця.

"Він тепер вважає себе другим Тайгером Вудсом? - запитала вона, пригадавши про знаменитого гольфіста, який після численних зрад попав в реабілітаційний центр. - Джесі тепер, можливо, збирається лікуватися від сексуальної залежності, щоб врятувати шлюб? Але я думаю, йому варто лікуватися від патологічної брехні. Він брехав дуже багатьом людям... Я рада, що Сандра знає правду про все. Можливо, багатьом людям саме я здаюся злодійкою і нікчемністю, але це не так. Чому я все розповіла? Тому що хотіла розплющити очі Сандрі на людину, яку вона нещодавно публічно називала головною опорою свого життя!"

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Коханка чоловіка просить пробачення у Сандри Баллок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути