середа, 24 березня 2010 13:07

Сандра Баллок після зради чоловіка не виходить на люди

Сандра Баллок після зради чоловіка не виходить на люди

Поведінка відомої актриси Сандри Баллок починає турбувати пресу. Оскароносна зірка не бажає з"являтися на людях після того, як стало відомо про любовні походеньки її чоловіка. Минулого тижня стало відомо, що актриса відмовилася від участі в прем"єрному показі фільму "Невидима сторона" в Лондоні. Тепер Сандра має намір "з причин особистого характеру" пропустити і прем"єру в Берліні.

За інформацією журналу People, зараз Баллок вважає за краще бути тільки з друзями і близькими. Минулого тижня вона виїхала зі свого маєтку в Каліфорнії, в якому жила разом з чоловіком Джесі Джеймсом. Залишається сподіватися, що Сандра виявиться сильною жінкою і врешті-решт збадьориться.

Нагадаємо, Сандра Баллок і Джесі Джеймс, байкер і ведучий популярного телешоу Monster Garage, живуть в шлюбі 5 років. Минулого року актрисі вдалося виграти судову тяганину за право виховання дочки Джеймса.

Після успіху картини "Невидима сторона" Баллок неодноразово говорила, що саме чоловікові вона зобов"язана новим зльотом своєї кар"єри. Зокрема, чоловікові Баллок дякувала, отримавши "Оскар".

Як з"ясувалося через тиждень після церемонії вручення нагород Американської кіноакадемії, дякувати Джеймсу особливо не варто було. У той час поки Сандра була зайнята на зйомках фільму, який приніс їй престижну нагороду, байкер активно розважався на стороні. Про це розповіла журналістам пасія Джесі, тату-модель Мішель Макджі. При цьому дівчина відмітила, що була упевнена в охолодженні подружніх стосунків Джеймса і Баллок.

Минулого тижня Джесі приніс публічні вибачення Сандрі та своїм дітям.

"Велика частина того, що було написане пресою, не є правдою і не має під собою ніяких підстав. Я єдиний, хто у всьому винен. Я прийняв неправильне рішення і повністю заслужив все те, що зі мною зараз відбувається. Це рішення заподіяло моїй дружині та моїм дітям величезного болю. І я дуже шкодую про те, що приніс їм стільки печалі. Я сподіваюся, що одного разу вони зможуть мене пробачити", - йдеться в заяві.

Але, схоже, поки Баллок від подібних вибачень легше не стало. Представник актриси вважає за краще не коментувати ситуацію, що склалася.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Сандра Баллок після зради чоловіка не виходить на люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути