Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2010 14:58

Чоловік зраджував Сандрі Баллок з 11 жінками?

Чоловік зраджував Сандрі Баллок з 11 жінками?

Знаменитій актрисі Сандрі Баллок зараз можна тільки поспівчувати. Скандал навколо любовних пригод її чоловіка Джесі Джеймса розгорається все сильніше. Фактично шоумен може претендувати на пікантну славу "голлівудського Тайгера Вудса". Ще декілька жінок заявили про свої романтичні зв"язки з Джесі.

Після того, як на позаминулому тижні тату-модель Мішель МакДжі повідала журналістам, що у неї з чоловіком оскароносної актриси був роман, Сандра залишила будинок, де жила з Джесі. Джеймс приніс свої вибачення. Актриса відмовилася від участі на декількох прем"єрних показах свого фільму "Невидима сторона". Подейкували, що Баллок дуже важко переживає те, що сталось.

Проте це було лише початком. За даними журналу People, про свої романи з Джеймсом в той час, як він був одружений з Баллок, заявили ще три дівчини. А за даними TMZ.com, телеведучий вступав у сексуальні стосунки з 11 жінками.

При цьому велика частина побачень проходила в його кабінеті в магазині West Coast Chopper, буквально під самим носом у Сандри, повідомляє видання National Enquirer з посиланням на власні джерела.

Крім того, з"явилася інформація про те, що на Джеймса подавала до суду управляюча його фірми. Вона звинувачувала шефа в сексуальних домаганнях. Дівчина стверджувала, що він приставав до неї в період з 2006-го по 2007-ій. Проте Джесі вдалося зам"яти справу, з чуток, він "заспокоїв" дівчину за допомогою значної грошової винагороди.

Подейкують, незабаром Сандра планує поговорити з фахівцями з шлюборозлучних процесів. При цьому актриса навіть нібито має намір боротися за право опіки над молодшою дочкою Сані. Минулого року Баллок вдалося відсудити право на виховання дівчинки у її матері, порноактриси ДжанінДжеймс.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зраджував Сандрі Баллок з 11 жінками?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути