Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 11:53

Друга коханка чоловіка Сандри Баллок - стриптизерка (ФОТО)

 

У чоловіка володарки "Оскара" Сандри Баллок знайшлася друга коханка.

35-річна Мелісса Сміт заявила, що її роман з Джесі Джеймсом тривав два роки і продовжувався вже коли той був у шлюбі.

Ще одна дама серця Джесі Джеймса працює стриптизеркою. Дівчина має багатий досвід спілкування з поліцією. У травні минулого року її затримали за напад на поліцейського, і вона відсиділа за це двадцять днів. А декілька днів тому Мелісса знову була в суді, заперечувала свою провину у водінні в нетверезому вигляді. Заарештували її минулого місяця і змусили "дмухнути в трубочку".

Між тим, колишня дружина Джесі, порно-зірка Джанін Джеймс, несподівано виступила на захист Сандри. І це не дивлячись на те, що минулого року актриса відвоювала у неї право опіки над її і Джесі дочкою Санні.

"Якщо Сандра вирішить підтримувати стосунки з Санні, я жодним чином цьому не перешкоджатиму. Вона піклувалася про нашу дочку, як про свою власну. Багатьом пожертвувала. Я вічно буду у неї у боргу за це", - заявила Джанін.

Нагадаємо, Сандра Баллок і Джесі Джеймс, байкер і ведучий популярного телешоу Monster Garage, живуть в шлюбі 5 років. Минулого року актрисі вдалося виграти судову тяганину за право виховання дочки Джеймса.

Після успіху картини "Невидима сторона" Баллок неодноразово говорила, що саме чоловікові вона зобов"язана новим зльотом своєї кар"єри. Зокрема, чоловікові Баллок дякувала, отримавши "Оскар".

Як з"ясувалося через тиждень після церемонії вручення нагород Американської кіноакадемії, дякувати Джеймсу особливо не варто було. У той час поки Сандра була зайнята на зйомках фільму, який приніс їй престижну нагороду, байкер активно розважався на стороні. Про це розповіла журналістам пасія Джесі, тату-модель Мішель Макджі. При цьому дівчина відмітила, що була упевнена в охолодженні подружніх стосунків Джеймса і Баллок.

Минулого тижня Джесі приніс публічні вибачення Сандрі та своїм дітям.

"Велика частина того, що було написане пресою, не є правдою і не має під собою ніяких підстав. Я єдиний, хто у всьому винен. Я прийняв неправильне рішення і повністю заслужив все те, що зі мною зараз відбувається. Це рішення заподіяло моїй дружині та моїм дітям величезного болю. І я дуже шкодую про те, що приніс їм стільки печалі. Я сподіваюся, що одного разу вони зможуть мене пробачити", - йдеться в заяві.

People, StarsLife, Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Друга коханка чоловіка Сандри Баллок - стриптизерка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути