середа, 21 квітня 2010 12:41

Коханка чоловіка Сандри Баллок намагалася убити актрису

Коханка чоловіка Сандри Баллок намагалася убити актрису

Порномодель Мішель Мак-Гі, з якою Сандрі Балок зраджував її чоловік, найняла кілера, щоб той убив оскароносну актрису та її чоловіка. Про це дізнався колишній чоловік моделі і звернувся до поліції.

"Мені подзвонив якийсь хлопець, представився кілером, найнятим моєю колишньою дружиною, - розповідає Шейн Модік. - Цей чоловік проговорився мені, що Мішель замовила йому вбивство Сандри Баллок та її чоловіка. Я подзвонив в поліцію, справою зайнявся співробітник ФБР, якому вдалося встановити особу того, хто дзвонив. Не знаю, кілер він чи ні, але це вчинок дійсно у дусі моєї колишньої дружини".

Як відомо, 90% тіла моделі покрито кольоровими татуюваннями, що вже, на думку лікарів-психіатрів, говорить про психічний розлад людини, що підтвердив і колишній коханий Мішель. На його думку, Мак-Гі дуже важко переживає розрив з чоловіком Баллок Джесі Джеймсом.

До речі, після того, як стало відомо про стосунки Мішель Мак-Гі і Джесі Джеймса, ще дві жінки - Меліса Сміт та Бріжітт Дагерр - розповіли про те, що мали інтимний зв"язок з ним же, коли той вже був одружений на Сандрі. Інша, яка побажала не розкривати свого імені, і зовсім розповіла про сексуальні домагання Джесі.

Нещодавно розгульний чоловік ліг в реабілітаційний центр, щоб вилікуватися від секс-залежності. Через декілька днів після початку лікування чоловік залишив установу, проте в неділю неспокійний пацієнт повернувся до клініки.

"Він зрозумів, найважливіше зараз - допомогти собі самому, допомогти своїй сім"ї і допомогти врятувати свій шлюб", - сказав тоді представник Джеймса.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Коханка чоловіка Сандри Баллок намагалася убити актрису». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути