середа, 21 квітня 2010 08:45

Сина Майкла Дугласа засудили до п"яти років в"язниці

Сина Майкла Дугласа засудили до п"яти років в"язниці

До п"яти років позбавлення волі за торгівлю наркотиками засуджений в Нью-Йорку син відомого голлівудського актора Майкла Дугласа. Відповідний вирок щодо 31-річного Кемерона Дугласа оповістив федеральний суддя Річард Берман.

За його словами, це порівняно м"яке за подібні злочини покарання стане "останнім шансом" для Кемерона, якщо той захоче повернутися до законопокірного життя.

Дуглас-молодший був заарештований в липні 2008 року в престижному готелі на Манхеттені в результаті операції, проведеної агентами федерального Управління з боротьби з незаконним розповсюдженням наркотиків.

Перед цим правоохоронним органам вдалося вступити в контакт з трьома покупцями метамфетаміну, які здалися владі і назвали ім"я Дугласа як їхнього постачальника.

У січні цього року Кемерон зізнався в торгівлі наркотиками - метамфетаміном і кокаїном. Крім того, він займався і перевезенням наркотиків з одного узбережжя США на інше, отримуючи за ці послуги від замовників десятки тисяч доларів.

Окрім розповсюдження і транспортування "зілля", Дуглас-молодший також зізнався в незаконному зберіганні героїну. Цей наркотик, захований в корпусі електричної зубної щітки, йому намагалася пронести його подружка, коли син голлівудської "зірки" знаходився під домашнім арештом.

За американськими законами, за пред"явленими звинуваченнями Кемерону загрожувало до 10 років в"язниці. Суд, проте, проявив відому поблажливість з урахуванням того, що обвинувачений співпрацював зі слідством.

Кемерон Дуглас - син Майкла Дугласа від Діандри Люкер, на якій актор одружився в 1981 році і розлучився через 17 років. Він знявся в декількох кінофільмах, зокрема в стрічці "Сімейні цінності", що вийшла в 2003 році на екрани, де Кемерон зіграв разом з батьком і дідом, засновником акторської династії Кірком Дугласом.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Сина Майкла Дугласа засудили до п"яти років в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути