четвер, 15 квітня 2010 12:11

Брітні Спірс пишається своїм целюлітом (ФОТО)

Співачка Брітні Спірс показала публіці свої знімки для рекламної фотосесії Candie"s, що не пройшли обробку коректорами і майстрами ретуші.

Треба віддати належне сміливості та почуттю гумору Брітні: поряд з оригінальними фото представлені знімки, що пройшли корекцію. Тепер всі охочі можуть порівняти Брітні "до" і "після", щоб відчути різницю. 29-річна співачка зробила це спеціально, щоб хоч якось понизити той жорсткий тиск, який примушує сьогодні молодих дівчат виглядати "досконалими".

"Брітні пишається своїм тілом і всією його недосконалістю", - заявило джерело з оточення знаменитості виданню Daily Mirror.

На перших знімках наочно демонструється, що профі фотошопу попрацювали над лінією зоряної талії, злегка звузили лінію стегон і заразом "позбавили" Спірс від синяків на ногах.

На другій парі фотографій співачці вирівняли целюліт, стерли татуювання і зробили лінію сідниць дещо витонченіше.

Нагадаємо, Брітні ось вже другий сезон поспіль виступає обличчям молодіжного американського бренду Candie"s. Остання рекламна кампанія Britney Spears Through The Lens була створена зусиллями відразу трьох більш ніж відомих фотографів - Тері Річардсона, Ені Лейбовітц і Марка Селіджера.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс пишається своїм целюлітом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути