пʼятниця, 26 червня 2009 11:37

Меган Фокс відшила 11-річного залицяльника (ФОТО)

 

На лондонській прем"єрі "Трансформерів" найсексуальніша жінка північної Америки,актриса Меган Фокс, зневажливо повелася зі своїм юним прихильником. Лондонський школяр Харві (Harvey) виглядав дуже нещасним, коли красуня знехтувала його подарунком.

Проте, здається, ця пригода може стати найщасливішою у житті юного фана з південно-західного Лондону, ім"я якого на найпопулярнішому соціальному сайті Facebook пишеться як "Harvii".

Фотографія 11-річного невдахи, який безуспішно намагався вручити Меган Фокс жовту троянду, дуже зачепила почуття американців. Хлопчику запропонували подорож до Лос-Анджелеса, де він зможе зустрітися зі своїм кумиром.

Компанія Kodak обіцяє оплатити політ школяра і його сім"ї до Сполучених Штатів, щоб він зміг особисто вручити спокусливій красуні троянду.

Меган Фокс пообіцяла, що цього разу вона буде більш ввічливою.

Зірка виправдовується: "Там було дуже багато людей. Було темно і все, що я бачила, це спалахи. Всі кричали різні речі... і я не знала, що відбувається".

"Мені дуже шкода його. Це так жахливо. Це вбиває мене", - розповідає Меган.

23-річна актриса написала особисте вибачення Харві і пообіцяла відшкодувати збитки: "Вибач, любий хлопчику. Я ніколи б не вчинила так, я охоче прийму твою троянду, якщо ми знову побачимось".

Вибачення Меган Фокс

За матеріалом Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс відшила 11-річного залицяльника (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути