Ексклюзиви
понеділок, 15 червня 2009 15:51

Меган Фокс не хоче бути схожою на Анджеліну Джолі (ФОТО)

Багато актрис були б на сьомому небі від щастя, порівняй їх журналісти з Анджеліною Джолі. Але секс-символ Голлівуду Меган Фокс зовсім не вважає це за честь. Деякі таблоїди вважають, що зірка фільму "Трансформери" в недалекому майбутньому займе місце однієї з найвпливовіших знаменитостей. Але сама Меган ставиться до цього досить скептично. Останнім часом Меган нерідко порівнюють з Анджеліною. Пішли навіть чутки, що дівчину запрошують виконати головну роль в пріквелі фільму "Лара Крофт - розкрадачка гробниць". "Ми запускаємо новий проект про Лару. Ми придумали чудову історію, нам не терпиться показати її глядачам, - пояснив продюсер фільму Ден Лін. - На відміну від перших двох серій новий фільм буде реалістичнішим, в ньому чітко пропрацювали характери. І найголовніше - це пріквел, а значить, мова йтиме про молодшу Лару".

Але сама 23-річна Фокс вважає, що порівнювати її з Енджі не зовсім коректно. "Схоже, медіа не вистачає креативності, - міркує актриса. - Чим ми схожі? Тим, що у нас татуювання, темне волосся, і ми обидві знімаємося в екшнах?"

Що ж до Меган, то вона вважає, що у неї ще все попереду. "Думаю, я можу стати хорошою актрисою. Якщо я по-справжньому візьмусь за роботу, я зможу стати і дуже хорошою актрисою. Але поки нічого такого я не зробила. Люди знають, що "Трансформери" - не той фільм, де дійсно потрібна хороша гра. Коли ти це усвідомлюєш, це стає майже забавним, тому що в той момент, коли звучить команда: "Мотор!", ти думаєш: "Ок! А зараз треба бігти або кричати, або і те, і інше разом". Якщо в наступні п"ять років як і раніше зніматимуся в "Трансформерах", я навряд чи буду від цього у великому захваті, але у мене немає якоїсь певної мети. Я просто хочу продовжувати працювати", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс не хоче бути схожою на Анджеліну Джолі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути