пʼятниця, 06 червня 2014 10:45

Жизель Бундхен продемонструвала розкішну фігуру на обкладинці Elle
3

Фото: ELLE Canada

Модель Жизель Бундхен прикрасила обкладинку свіжого номера Elle Canada.

В інтерв'ю виданню 33-річна супермодель розповіла про любов до спорту, здорового харчування, своїм дітям і рідній країні Бразилії.

Знаменитість зізналася, що завжди захоплювалася спортом - причому різними.

"Скільки себе пам'ятаю, завжди чимось займалася. Довгий час я була капітаном волейбольної команди. Я спортивна крихітка! На мою думку, тіло - це храм, я люблю бути в русі. Більше я не займаюся волейболом, я захоплююся верховою їздою, тенісом і серфінгом. Я займаюся всім, що тільки можна, - кунг фу, боксом, йогою, пілатесом. Спорт робить мене живою. Якщо я не рухаюся, я погано себе почуваю", - сказала Жизель.

Далі зірка зазначила, що пишається своїм корінням і своєю національністю.

"Я пишаюся тим, що народилася у Бразилії. Я люблю дух бразильців, є в них щось магічне - радість, теплота і гостинність. Коли я вперше приїхала в Америку, я постійно всіх обіймала і цілувала - люди були від мене в шоці", - повідала зірка.

Жизель сказала кілька слів про вибір, який їй, як працюючій мамі, доводиться робити між кар'єрою і сім'єю.

"Я постійно шукаю баланс. Іноді коли я лягаю спати, я думаю про те, що відмінно сьогодні попрацювала. А часом буває, що я б хотіла змінити цей день. Тепер я менше подорожую через малюка і часто відмовляючись від робочих поїздок. До щастя, у мене тепер є можливість вибирати, що я хочу більше ", - сказала модель.

Що стосується харчування, Бундхен заявила, що намагається завжди стежити за тим, "звідки до неї на стіл потрапила та чи інша їжа". Тому вона дуже рідко їсть м'ясо.

Нагадаємо, Жизель і її чоловік Том Бреді виховують двох дітей - старшого сина Бенджаміна Рейну і молодшу дочку Вівіан.

Зараз ви читаєте новину «Жизель Бундхен продемонструвала розкішну фігуру на обкладинці Elle». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути