пʼятниця, 11 жовтня 2024 16:35

Дженніфер Лопес 30 років тому й зараз: як змінювалася суперзірка та її стосунки з чоловіками
15

Дженніфер Лопес 30 років тому
Фото: Getty Images
Дженніфер Лопес 30 років тому
Дженніфер Лопес 30 років тому
Дженніфер Лопес 30 років тому
Дженніфер Лопес 30 років тому

Дженніфер Лопес - одна з найпопулярніших американських співачок і висооплачуваних акторок. Станом на 2019-й рік заробіток артистки склав $47,5 млн.

Gazeta.ua пропонує переглянути фото зірки в молодості й цікаві факти про її особисте життя.

Вперше Джей Ло вийшла заміж у 1997 році за фіціанта-кубинця Охані Ноа, якому вдалося втекти з "острова свободи". Пара познайомилася в одному з ресторанів Маямі, весілля широко висвітлювала преса. Лопес придбала чоловіку ресторан. В березні 1998 року вони розійшлися.

2001-го знаменитість уклала другий шлюб з Крісом Джадда, який протримався лише рік. Після розриву Лопес два роки зустрічалася з Беном Афлеком. Закохані заручилися, але спільне життя не склалося.

2004 року Дженніфер вийшла заміж за співака Марка Ентоні. Через чотири роки народила двійнят - сина Макса та доньку Еммі. Подружжя зіткнулося із кризою у стосунках, але офіційно оголосили про розлучення 2014-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилась зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару за 10 років: фото в юності й зараз

У квітні 2021-го співачка відновила стосунки з Аффлеком. Через рік зірка оголосила про заручини через 20 років після першої пропозиції. У липні вони зіграли розкішне весілля у Лас-Вегасі.

Стосунки закоханих тривали рівно два роки. У липні цього року подружжя розлучилося. Тоді ж вони продавали спільний будинок, який придбали у горах Лос-Анджелеса над Беверлі-Хіллз за $60 млн.

Вперше артистка прокоментувала розрив у жовтні 2024-го. Зазначила, що це літо було для неї надзвичайно складним. Додала, що зараз не шукає стосунків і нового кохання.

Раніше Лопес засвітилась на публіці з Аффлеком. Ініціатором зустрічі був актор. Він нібито хотів показати, що після розлучення пара підтримує дружні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес 30 років тому й зараз: як змінювалася суперзірка та її стосунки з чоловіками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути