Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2024 15:49

Зірку фільмів Тарантіно Майкла Медсена арештували: яка причина
3

Майкл Медсен
Фото: Getty Images
Майкл Медсен
Майкл Медсен

Американського актора 65-річного Майкла Медсена, найбільш відомого ролями у фільмах Квентіна Тарантіно "Скажені пси" та "Вбити Білла", арештували.

За інформацією видання Independent, знаменитість опинився у в'язниці через звинувачення у домашньому насиллі від його дружини ДеАнни Морган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній Трінчер зник з соцмереж після внесення у базу "Миротворець". Його помітили в Іспанії

Чоловік начебто виштовхнув кохану й вигнав її з дому. Тоді жінка викликала правоохоронців.

"Це були розбіжності між Майклом та його дружиною, які, як ми сподіваємося, вирішаться позитивно для них обох", - прокоментував представник актора.

Після внесення застави у розмірі $20 тис. Медсена випустили. Раніше чоловіка затримували через жорстоке поводження з дитиною і водіння у нетверезому стані.

Поліція висунула звинувачення у смерті актора Метью Перрі п'ятьом людям. Зокрема двом лікарям і особистому помічнику актора. Розслідування виявило широку підпільну злочинну мережу постачальників наркотиків, які поширювали великі партії кетаміну. Троє з обвинувачених, включно з помічницею Перрі, вже визнали себе винними у злочинах, а двоє інших - лікарка і жінка, відома як "Королева кетаміну", - були заарештовані.

Зараз ви читаєте новину «Зірку фільмів Тарантіно Майкла Медсена арештували: яка причина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути