Ексклюзиви
пʼятниця, 07 червня 2024 10:13

Вишукана сорочка, золоті прикраси й світшот з гербом: образи Зеленських під час візиту до Франції
5

Володимир і Олена Зеленські прибули у Францію
Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine
Володимир і Олена Зеленські прибули у Францію
Володимир і Олена Зеленські прибули у Францію
Володимир і Олена Зеленські прибули у Францію
Володимир і Олена Зеленські прибули у Францію

Олена і Володимир Зеленські прибули у Францію і долучилися до вшанування "Дня Д". Саме так у військовій справі позначають день початку військових операцій.

Для зустрічі з президентом Еммануелем Макроном і його дружиною Бріджит, перша леді обрала вишуканий образ. Одягла класичний чорний костюм, зелену сорочку з бантом і туфлі-човники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська сказала, що думає про почуття гумору президента

Доповнила аутфіт золотими сережками й брошкою. Олена зібрала волосся і зробила ніжний макіяж. Зеленський постав перед камерами у бежевих штанах і світшоті з вишитим гербом.

"У французькій Нормандії "День Д" - і особливо сьогоднішній, ювілейний - згадують із гордістю та повагою до полеглих. Нині, через 80 років, коли вже Україна протистоїть новому нацизму, висадка союзників у Нормандії набуває нового символічного значення, нагадуючи світу про важливість спільних дій у боротьбі зі злом. Лише так, разом, його можна перемогти", - написала перша леді.

Франція передасть Україні кілька винищувачів Mirage 2000. Також французькі інструктори навчать українських пілотів для польотів на цих бойових літакках, заявив президент країни Еммануель Макрон у Нормандії під час зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським,

Зараз ви читаєте новину «Вишукана сорочка, золоті прикраси й світшот з гербом: образи Зеленських під час візиту до Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути