неділя, 26 березня 2017 22:37

Вагітна Сєдокова попрощалась із минулим та розповіла, чому вперше спала спокійно

Вагітна Сєдокова попрощалась із минулим та розповіла, чому вперше спала спокійно

Вагітна втретє співачка Анна Сєдокова заявила, що вперше за довгий час спала спокійно. Причиною цього стала поломка смартфону зірки.

Сєдокова заявила, що зовсім не засмутилася через те, що її мобільний телефон "накрився". Адже таким чином вона позбулася тяжких спогадів та минулого. Про це вона написала у своєму Instagram.

"У мене навернувся телефон який був основним більше року. Просто виключився і сказав — набридло, вистачить... Якщо ти не можеш попрощатися з минулим життям - значить це зроблю я! Тепер я без зв'язку, без старої пошти , без тонни наших пам'ятних вотсапов, без нотаток, без 11197 фотографій і відео і без минулого в моєму житті. Сьогодні, вперше за довгий час, я спокійно спала вночі.Цей вантаж, який ми несемо роками, адже він нам і справді не потрібен. Жити сьогоденням і думати про майбутнє! Планувати не обертаючись! Ось цього мені належить ще навчитися і мабуть я почну прямо зараз!", — написала Анна.

Нещодавно Анна Сєдокова показала в соціальній мережі, що вже на останніх місяцях вагітності. Ім'я батька дитини не називає. У співачки є дві дочки - 12-річна Аліна і Моніка, 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Сєдокова попрощалась із минулим та розповіла, чому вперше спала спокійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути