неділя, 12 січня 2014 06:02

Трансвестит Кончіта Вурст може стати причиною скасування "Євробачення-2014" в Росії

Правозахисники Росії і Білорусі закликають до бойкоту музичного конкурсу "Євробачення-2014" з-за участі в ньому австрійського трансвестита, який виступає під псевдонімом Кончіта Вурст (справжнє ім'я - Томас Нойвірт).

Образ жінкоподібного чоловіка, одягненого в обтягуючі сукні та туфлі на підборах, при цьому володіє багатою бородою, викликав у активістів обурення.

З цього приводу в Білорусії на сайті change.org вже була опублікована петиція із закликом до бойкоту "Євробачення", як до "рассаднику содомії". Номер трансвестита вимагають вирізати з трансляції музичного конкурсу.

Петиція була випущена і російськими активістами "Всеросійського батьківського зборів" з Твері. Тут образ Кончіти назвали пропагандою "неприйнятного для Росії способу життя". Під текстом підписалися трохи більше 400 чоловік.

"Це називається - маніпуляція свідомості. Дитина повинна бути захищена від всього негативного, що може завдати шкоди йому: як життя, так і здоров'ю, так і психіку", - цитує "Вести.Ру" слова правозахисника Германа Авдюшина.

Як зазначають ЗМІ, якщо до вимог білоруських і російських активістів прислухаються вищестоящі органи, і виступ Кончіти Вурст буде вирізано з трансляції, то обидві країни ризикують залишитися без участі в конкурсі на кілька років. За правилами "Євробачення", всі виступаючі рівні, конкурс повинен бути показаний повністю.

Між тим, як передає Life News, Кончіта Вурст не збирається скасовувати свою участь у конкурсі. За словами трансвестита, вона не раз піддавалася гонінням і має намір таке ставлення до своєї особистості припинити.

"У дитинстві я була жертвою дискримінації. Зараз я намагаюся це зупинити і виглядаю так, саме тому. Я вирішила, що на сцені буду виглядати саме так. Я нікого не слухала, мені не важливо чужу думку. Я хочу донести до людей, що ти можеш виглядати так, як тобі хочеться, незважаючи на думку інших... Я буду співати у Копенгагені", - цитує видання слова Вурста.

Виконавиця також принесла свої вибачення тим, хто проти її виступу на "Євробаченні 2014".

Довідка:

Томас Нойвірт став жінкою в 2011 році, взявши ім'я Кончіта Вурст. В інтерв'ю вона розповідає, що народилася в Колумбії, зросла в Берліні, а зі своїм аlter ego - Томасом познайомилася недавно.

Зі своєрідним роздвоєнням особистості вона дійшла до фіналу шоу талантів на австрійському телебаченні. З хітом that's what I am (Ось хто я є") Кончіта мало не поїхала на Євробачення в 2012 році, посівши друге місце на національному відборі.
Зараз ви читаєте новину «Трансвестит Кончіта Вурст може стати причиною скасування "Євробачення-2014" в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути