четвер, 06 липня 2017 14:20

TAYANNA заспівала українською на культовому джазовому фестивалі
4

Тетяна Решетняк виступила на джазовому фестивалі у Швейцарії

Співачка TAYANNA вирушила почерпнути натхнення на 51 Джазовому фестивалі в Монтре.

"Ці три дні фестивалю в корені змінили моє розуміння музики. Я побачила, як музиканти самозабутньо віддаються своїй роботі, залишалося тільки захоплюватися і наслідувати їхній приклад. Мені пощастило почути живий виступ Чіллі Гонзалеса, який змусив глядачів випробувати весь спектр емоцій: ми і плакали, і сміялися, і злилися. Також я насолодилася виконанням сучасного класика Макса Ріхтера і познайомилася з неймовірною електронною музикою Ніколаса Джаара ", - ділиться TAYANNA.

Продемонструвати вокальну майстерність на музичному фестивалі вдалося і самій співачці. Волею випадку, в готелі, де жили учасники та гості фестивалю, TAYANNA познайомилася з музикантами 14-кратного лауреата премії Греммі Хербі Хенкока: мультиінструменталістом і саунд-продюсером пісень багатьох зарубіжних зірок Терасом Мартіном, Джорджем Дюком і іншими членами команди ікони сучасної музики. Пізніше, побачивши Таянну в залі під час джем-сейшену, нові знайомі запросили співачку на сцену і запропонували заспівати разом. Музиканти виконали імпровізовану мелодію, а TAYANNA "поклала" на неї рядки народної пісні "Чом ти не прийшов?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA заспіває в спектаклі "Великий Гетсбі"

"Я вирішила, що на такому фестивалі повинна зазвучати українська народна пісня. Рядки пісні" Чом ти не прийшов? "Гармонійно підійшли до тієї мелодії, яку виконували музиканти, тому у нас вийшла така чудова інтернаціональна колаборація, - розповідає співачка, -" Я рада , що мені випала можливість познайомитися з прекрасними музикантами, поговорити з ними про музику і обмінятися контактами. Вони неймовірні люди і, можливо, коли-небудь нам вдасться попрацювати разом".

За час вікенду в Швейцарії співачка встигла не тільки послухати джазові композиції, а й ознайомитися з визначними пам'ятками міста Монтре. TAYANNA побувала біля розташованого на скелі Шильонского замку, прогулялася по улюблених місцях Фредді Меркьюрі і захопилася красою Женевського озера під час традиційних ранкових пробіжок на 10-кілометрові дистанції.

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA заспівала українською на культовому джазовому фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути