понеділок, 06 березня 2017 14:01

Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA заспіває у виставі "Великий Гетсбі"

Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA заспіває у виставі "Великий Гетсбі"
Tayanna

Продюсери вистави запросили співачку Tayanna стати частиною The Great Gatsby Ballet. Співачка виконає головну музичну тему вистави - Immortal feeling, написану Костянтином Меладзе.

"Сильний голос Tayanna і її образ як не можна краще передадуть настрій і характер балетного шоу. Прекрасно, що проект і артист знайшли один одного" - говорить співпродюсер проекту Олексій Польовий.

Tayanna стала фіналістом національного відбору Євробачення-2017.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Решетняк виступить в нацвідборі Євробачення з лірикою Макса Барських

З 2016 співачка записала міні-альбом "Tayanna. Портрети", який складається з п'яти композицій. Кожна пісня з альбому була екранізована продюсером співачки - режисером Аланом Бадоєвим. Відеороботи зібрали кілька мільйонів переглядів за кілька місяців.

The Great Gatsby Ballet - сучасне балетне шоу з елементами кінематографа, найамбітніший балетний проект в історії, який не дивлячись на "молодість", вже отримав світове визнання. Вистава створювалася міжнародною командою, майстрами своєї справи, це Дуайт Роден - хореограф з США, який працював з Мадонною, U2, Ленні Кравіцем, Cirque du Soleil, Принцом, є художнім керівником Complexions Contemporary Ballet; Денис Матвієнко - зірка світового балету, виконавець головної ролі, єдиний в світі володар чотирьох Гран-прі міжнародних конкурсів артистів балету, запрошений соліст Опера Гарньє (Париж), Театру Ла Скала (Мілан). Відомі композитори Костянтин Меладзе і Юрій Шепета - автори музики до балету.

Зараз ви читаєте новину «Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA заспіває у виставі "Великий Гетсбі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути