пʼятниця, 25 квітня 2008 08:45

Супермодель Наомі Кемпбелл почала лисіти (ФОТО)

Темношкіра супермодель Наомі Кемпбелл опинилася минулого вечора в центрі обговорення - справа в тому, що одна з найкрасивіших жінок в світі, схоже, почала лисіти. Наомі виглядала ідеально, не враховуючи укладку з проділом посередині голови, звідки виглядала лисина - ніби моделі вирвали з голови жмут волосся, пише TheSun.

Втім, 37-річна супермодель, яка прославилася своїми нападами гніву, продовжувала посміхатися фотографам, які знімали її на концерті в Метрополітан опера в Нью-Йорку. Можливо, волосся у "чорної пантери" зіпсувалося після багатьох років витягування, заплітання, завивання і зав"язування для різних фотосесій і модних показів.

Нагадаємо також, що життя Наомі наповнене неприємностями, які вона сама собі організовує через свою буйну вдачу. Так недавно Кемпбелл зняли з рейса BritishAirways і заборонили користуватися послугами компанії після того, як вона влаштувала скандал в літаку і напала на поліцейського. Наомі була заарештована, проте після допиту її відпустили під заставу чекати завершення розслідування.

Минулого року супермоделі довелося одягатися в робочий комбінезон і п"ять днів мити підлоги в гаражі для сміттєвозів. До таких громадських робіт її засудив окружний суд Манхеттена за напад на покоївку, в яку Наомі запустила мобільником, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель Наомі Кемпбелл почала лисіти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути