середа, 27 грудня 2017 11:52

До столиці завітає чарівна країна - Аліса у Задзеркаллі на льоду

До столиці завітає чарівна країна - Аліса у Задзеркаллі на льоду
Фото: прес-служба

12-13 січня у Палаці спорту відбудеться шоу-спектакль "Аліса в Задзеркаллі на льоду". Всім знайома казка буде розкрита у новому форматі - на льоду. Організатори заходу - продюсерський центр ICE VISION.

На крижаній сцені виступлять професійні фігуристи, які виконають складні елементи фігурного катання і циркового мистецтва. Новітні технології спецефектів, таких як відео-проекція, яка змінює навколишню дійсність, генератори диму і туману, світлові та звукові ефекти, додадуть максимальної реалістичності казці.

"Аліса в Задзеркаллі" - це все та ж Аліса, що побувала в загадковій країні чудес, тільки старша. Вона закінчує школу, попереду її чекає випускний бал і доросле життя. Але на питання "Ким ти хочеш стати?" Аліса досі впевнено відповідала: "Білою Королевою". Всі однокласники над нею сміються і, здається, вона вже зовсім не бажає туди йти. Навколо ніхто не вірить в чудеса, та й сама Аліса перестає вірити в те, що колись впала в яму і побувала у неймовірній країні чудес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перші новорічні ялинки були їстівні. Їх продавали в кондитерських магазинах"

Як і в перший раз, завдяки своїй безмежній цікавості, Аліса опинилася у Задзеркаллі. Тепер чарівної країною править страшна Чорна Королева, яку нікому ще не вдавалося побачити, а вже тим більше перемогти. По той бік дзеркала головній героїні зустрінуться знайомі персонажі: Божевільний Капелюшник, мишка Соня, Круть і Верть, Чеширський кіт і Березневий заєць. Безстрашна Аліса повинна врятувати від руйнування Задзеркалля і захистити своїх друзів.

12-13 січня 2018 року в Палаці Спорту відбудеться новорічне шоу "Опера на льоду" за участю зірок фігурного катання і оперних співаків під акомпанемент оркестру "Наоні".

Зараз ви читаєте новину «До столиці завітає чарівна країна - Аліса у Задзеркаллі на льоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути