Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2012 12:46

"Ставати другою Машою Манюк або Владою Прокаєвою не хочу" - Сніжана Онопко

"Ставати другою Машою Манюк або Владою Прокаєвою не хочу" - Сніжана Онопко
Модель хоче стати актрисою Фото: segodnya.ua

Модель Сніжана Онопко подумує про завершення модельної кар'єри. В майбутньому хоче стати кіноактрисою. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Зараз я постійно живу в Києві. Цього сезону не полетіла на покази ні до Парижу, ні в Мілан, ні в Нью-Йорк. Їздила лише на фешенсторі для французького і японського "Vogue". Це перший раз в житті так, коли я вирішила, що мені потрібен відпочинок і перерва", - зауважила одна з найдорожчих топ-моделей світу.

Зараз Сніжана займається сім'єю.

"Зараз моє життя зайняте чоловіком, собакою чао-чао, в мене є братик, мама, друзі. От взимку відпочивали в Куршевелі. Хотілося і на моря, але за останні сім років я стільки перелітала, що тепер не готова по 14 годин летіти на Мальдіви або Сейшели. Я ще не знаю, чим хочу займатися в майбутньому. Хоч я дуже пов'язана з модельним бізнесом, але відкривати модельну школу і ставати другою Машою Манюк або Владою Прокаєвою не хочу. Відкривати салон краси — це дуже банально. Мама каже, що мені варто піти в актриси. І мабуть я буду вступати до Московської театральної школи", - поділилась Сніжана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Онопко не готова народжувати своєму чоловікові дітей

Більше про уподобання Сніжани Онопко читайте в номері "Газети по-українськи" від 11 квітня №53(1400).

Зараз ви читаєте новину «"Ставати другою Машою Манюк або Владою Прокаєвою не хочу" - Сніжана Онопко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути