понеділок, 19 березня 2012 14:36

Сніжана Онопко та Ліза Ющенко не забули про Український тиждень моди
11

Фото: Фото: Жанна Мосійчук

Нову колекцію на Українському тижні моди представили грузинські дизайнери Бічолла Тетрадзе та дружина футболіста Кахи Каладзе Анукі Арешидзе. Із зірок до них завітали колишня учасниця групи "Нікіта" Юлія Кавтарадзе, невістка Віктора Ющенко Єлизавета тощо.

"В мене поки що нема одягу від Анукі, але тепер обов'язково куплю щось. Буду підтримувати її хоча б тому, що вона моя землячка", - відмічає Кавтарадзе.

Сама Анукі зараз знаходить на 7-му місяці вагітності. Каже, що чекає на хлопчика. У подружжя вже є 2-річний син Леван. Анукі одягнена в простору сукню бордового кольору. На ногах туфлі на підборах із власної колекції. Інтерв'ю роздає сидячи. Цього разу Каха Каладзе не зміг підтримати дружину на показі колекції.

"Він зі мною подумки. На жаль, через свою зайнятість приїхати не зміг", - зауважує Анукі.

Аншлаг в Мистецькому Арсеналі збирають два останні покази — Юлії Айсіної та Андре Тана. На запрошених навіть не вистачає місця і вони змушені стояти. В перших рядах світська левиця Світлана Вольнова, режисерка Оксана Байрак, колишня "Міс України" Ірина Журавська. До Тана завітали модель Сніжана Онопко з чоловіком Миколою Щурем та дочка покійного прем'єра Криму Ольга Джарти. Остання відмовляється від будь-яких коментарів.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Онопко та Ліза Ющенко не забули про Український тиждень моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути