пʼятниця, 16 березня 2012 16:00

Дизайнер Ольга Альонова радить жінкам носити міді-сукні

 

На другий день Українського тижня Моди "Осінь-зима 2012-2013", 15 березня, відбувся показ колекції одягу DS'Dress від Ольги Альнової. Моделі були одягнуті у міді-сукні і у спідниці-олівці. Міді - це довжина три чверті, що прикриває коліна. Така спідниця чи сукня вважається елегантною.

"Тренд від мене - це довжина міді. Це як давно забуте старе. Ми відвикли, майже 10 років ніхто не носив міді. Всі носили міні, потім почали носити максі. І ось сьогодні це довжина, яка створює певний настрій", - розповіла Ольга Альнова.

Український дизайнер Ольга Громова відвідала показ Альонової. Цього року Громова не бере участь у Тижні моди.

"А навіщо вигадувати щось нове. Багато молодих дизайнерів зараз щось шукають, намагаються, щось вигадати, того, що ще немає. Вже давно все придумали. Мода повертається", - зауважила Громова.

Українським бізнес-леді дизайнер Альонова пропонує одягати ділові костюми золотих відтінків. На моделі одягнуті широкі брюки і неприталена кофта-піджак.

"Золото, срібло, мідь - це не основний напрямок. Ніхто не одягає кожен будній день золото. Тобто це все доповнення. У нашій колекції були використані кольорові гами майбутнього – баклажан, чорний і спалахи червоного і ультрамарину", - розповіла Альонова.

У колекції одягу від DS'Dress переважає яскраво синій колір – ультрамарин. Моделі одягнуті у вільні сукні, на яких використані елементи шкіри. Силуети колекції об'ємні.

"Ми використовували багато костюмних тканин, тобто це щільні тканини. Наші сукні вони всі мали форму. В крої суконь дуже багато складних ліній. Дівчина від DS'Dress жіночна, стримана, граціозна, витончена, впевнена в собі і завжди елегантна. Навіть сама заможна бізнес-леді може бути різною, але завжди зобов'язана залишатися леді", - додала Альонова.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер Ольга Альонова радить жінкам носити міді-сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути