пʼятниця, 16 березня 2012 18:06

Ані Лорак мала траурний вигляд на показі Літковської
13

Фото: Фото: Тарас Подолян

На подіумі другого дня Тижня Моди "Осінь-зима" штовхається натовп народу. Організаційний комітет Тижня Мод розганяє натовп. Показ вже почався.

"Відійдіть, ви лізете в камеру. Фотографуйте без спалаху!", - кричить режисер телеканалу 1+1. Катя Осадча бере інтерв'ю у Йолки. У руках співачка тримає довгі, білі кали. Ці квіти вона вручить після показу Лілії Літковській.

На показ дизайнера прийшли Гайтана, Маша Єфросініна, Ліза Ющенко, Ані Лорак, Йолка, Катя Осадча, Вячеслав і Ірина Дюденко, Вікторія Тігіпко. Часта клієнтка дизайнерки - співачка Ані Лорак. Це єдиний показ на українському Тижні Моди, який вона відвідає зі своїм чоловіком Муратом.

"Перший одяг, який я придбала у Лілії це була бежева сукня, якщо пам'ятаєте мій кліп "Небеса-долоні". А потім придбала металевий костюм, там де я у ньому перевтілююсь. Я дуже люблю Лілін одяг від кутюр. Вона шиє для мене спеціальні, сценічні речі. Зараз з нею готуємо багато нових костюмів. Обираю різні кольори, зараз дуже модний - фуксія, такий синій металік. Лілія відрізняється від усіх наших дизайнерів своєю незвичайною думкою. У неї абсолютно європейська мода", - зазначила Ані Лорак. Вона прийшла у чорному приталеному жакеті і такого ж кольору спідниці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Лілія Літковська пропонує носити потерте взуття

Телеведуча Маша Єфросініна прийшла на показ зі своєю сестрою - Лізою Ющенко. Відвідали два покази - Лілії Літковської та Ольги Альонової. Найдорожчий одяг від Лілії Літковської, який купувала Єфросініна - це вечірня сукня.

"Це одна з нечисленних дизайнерів, чий одяг у мене присутній у досить рясному асортименті. Лілія досить часто робить абсолютно непередбачувані речі і коли мені здається, що це абсолютно не моя історія, а я її одягаю і вона виявляється моєю. Таке в моді я дуже люблю", - розповіла Єфросініна.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак мала траурний вигляд на показі Літковської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути