четвер, 15 березня 2012 16:59

Вікторія Гресь пропонує жінкам носити хутряні туфлі
21

Фото: Фото: Ukrainian Fashion Week

На наступну осінь-зиму дизайнерка Вікторія Гресь пропонує носити бежеві та блакитні широкі пальта. Фігуру в деяких можна підкреслювати поясом, однак зав'язувати його послаблено. Під нього радить одягати гіпюрову напівпрозору сукню і туфлі із відкритим передом. По боках вони обшиті хутром. Із суконь модними також будуть злегка приталені фасони на четверних або коротких рукавах. Деякі з них обшиті хутром на комірі або рукавах. На руки дизайнерка пропонує одягати маленькі шкіряні рукавиці. Ці фасони на подіумі демонструють українські моделі 90-их років.

"Я прочитала повість австрійського письменника Захера-Мазоха і захотіла створити ось таку колекцію. А взагалі я повернулася до улюбленого ретро-образу і прикрасила одяг хутряними манжетами та комірами. До цього додала хутряні туфлі на підборі і сумки з хутряними вставками. Із вечірніх варіантів модними будуть гіпюрові сукні, брюки та спідниці із велюру і жабо на сукнях", - зауважує дизайнерка.

Клієнтками Гресь є депутатка Ірина Геращенко, співачка Тіна Кароль, телеведуча Маша Єфросиніна, актор Олексій Вертинський та сестра покійного поп-короля Джанет Джексон.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Гресь пропонує жінкам носити хутряні туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути