Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2012 14:12

Лілія Пустовіт радить носити довгі сукні з високими чоботами
23

Фото: Фото: Ukrainian Fashion Week

В середу в Києві стартував ювілейний 30-ий Тиждень Моди. Протягом п'яти днів 34 колекції покажуть 43 українських й іноземних дизайнерів.

Тиждень Моди відкрив показ української дизайнерки Лілії Пустовіт. Спеціально на нього заїхав соліст американського панк-гурту "Гоголь Борделло" - українець Євген Гудзь. Він в кросівках, джинсах, шкіряній куртці, на шиї густо замотаний квітчастий шарф.

"Я спеціально заїхав до Києва на показ своєї куми. Ми разом хрестили, - неохоче розповідає Євген після показу дизайнерки. – Цього разу вона подарувала мені хустку. Мабуть, буду одягати її на свої концерти. Ну, все, я пішов, більше не маю часу".

По дорозі до виходу Євген англійською розповідає, що має зараз тур по Америці та хотів би заїхати до Мексики.

Ліля Пустовіт вивела на подіум моделей в світло-фіолетових сукнях за коліна. Фігуру в них підкреслює резинка на поясі. В деяких з них четвертний рукав та видовжені кінці внизу сукні. В колекціях є й довгі плаття. Із взуття дизайнерка на наступну осінь-зиму пропонує носити низькі бежеві та чорні черевички, а також високі під коліно чоботи із широкими халявами.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Пустовіт радить носити довгі сукні з високими чоботами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути