понеділок, 12 березня 2012 16:23

Країни-учасниці Євро-2012 покажуть українцям свою моду

Країни-учасниці Євро-2012 покажуть українцям свою моду

19 та 20 березня пройде спеціальний проект 30-го Українського Тижня Моди EuroFashion, який приурочений до чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Крім того проект буде приурочений до Всесвітнього дня води, що відзначається 22 березня.

Протягом двох днів 16 дизайнерів, представників країн-учасниць чемпіонату Євро-2012, будуть послами моди своїх країн і вшанують 14-й чемпіонат Європи з футболу.

"Український тиждень мод ніколи не залишається осторонь від подій, які відбуваються в Україні та світі. Безумовно ми не могли лишитися осторонь від такої важливої події як чемпіонат з футболу Євро-2012. Ця подія надихає багатьох і Український Тиждень Моди вони надихнули на те, щоб створити унікальний проект. Ці 16-ть послів моди відвідають нашу країну не тільки зі своїми новими колекціями. Для них це не тільки можливість подивитись на новий ринок, на новий фешн-простір. Це в першу чергу можливість познайомитись з країною, яка буде приймати чемпіонат Європи з футболу Євро-2012. Для них це можливість розказати щось про свою країну. Ніколи ще мода, футбол, культура, благодійність, соціальна відповідальність не були об'єднані таким великим проектом", - розповіла на прес-конференції співзасновник та голова оргкомітету Українського Тижня Моди Ірина Данилевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вболівальників пустять на тренування збірної України перед матчами Євро-2012

"Цей проект унікальний, так як в рамках фешн-показів буде фактично футбольний турнір. На кожному фешн-показі буде представлено два дизайнера, які будуть змагатися, але не в спортивній майстерності, а в майстерності моди. Тому для нас дуже важливо, що Євро-2012, чемпіонат, на який чекає вся України і який ми дійсно заслужили, проникає в усі сфери, в тому числі в сферу моди. Ми розуміємо, що футбольні вболівальники - це одна категорія, а любителі моди - це в основному жінки. Тому ми дуже раді, що в рамках цього Тижня Моди будуть об'єднані, ми українці і наші зарубіжні гості, і гендерно в тому числі", - підкреслила директор Благодійного Фонду Бориса Колесникова Марина Деденко.

"Ми мріємо об'єднати Європу, показати унікальну мозаїку з культурних традицій та найактуальніших поглядів на моду в колекціях дизайнерів-учасників. Ми мріємо показати гостям проекту сучасну європейську Україну, країну, де можуть проходити наймасштабніші події, де живуть і працюють професіонали високого рівня, щирі та відкриті люди, які завжди раді гостям", - зауважили в оргкомітеті Ukrainian Fashion Week.

Зараз ви читаєте новину «Країни-учасниці Євро-2012 покажуть українцям свою моду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути