четвер, 15 березня 2012 15:13

Віктор Анісімов пропонує чоловікам восени та взимку носити туніки
24

Фото: Фото: Ukrainian Fashion Week

Дизайнер Віктор Анісімов вивів на подіум моделей із жовтими тюльпанами, великими дорожніми сумками та в шлемах на голові. Із одягу на наступний сезон він пропонує носити вузькі укорочені брюки, просторі туніки і комбінезони для дівчат та хлопців. На ногах спортивні черевики. Із кольорів переважають жовтий, сірий, чорний та клітинка. Колекцію дизайнер назвав "Жовта"

"Cлава Богу вже пішло те покоління, для яких були важливі бренди. Зараз люди вибирають одяг, в якому їм буде зручно. Цю лінію одягу я розробив спеціально для заправщиків, хоч АЗС "КЛО" попросила зробити уніформу на кшталт сорочок і піджаків. Мені сподобався їхній жучок - клоп. Моя дружина як вперше побачила сказала: "О яка ржака". Тому ми замовили 100 маленьких значків "клопа" і вони всі розійшлись по всяким модним упирям. Хоч спочатку вони питали: "А що це за хрень така?". А потім купували. Хоча можна було б зафігачити отакий офігенний значок на всю сумку, наприклад. А я сховав і всі, хто хіпує – зрозумів. До речі, в Ральфа Лорена є схожий атрибут "коник з молоточком", - зауважує дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Анісімов пропонує чоловікам восени та взимку носити туніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути