четвер, 15 березня 2012 21:25

Перший день тижня моди: Євген Гудзь завітав на показ до куми Лілії Пустовіт
27

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Минулої середи в столичному "Мистецькому Арсеналі" стартував ювілейний 30-ий Український тиждень Моди. Протягом п'яти днів 34 колекції покажуть 43 українські й іноземні дизайнери.

Тиждень моди відкриває українська дизайнерка 45-річна Лілія Пустовіт. Спеціально на її показ заїхав соліст американського панк-гурту "Гоголь Борделло" - українець 40-річний Євген Гудзь. Разом з Лілею вони хрестили дитину українського діджея Івана Дербастлера. Однак на показ Пустовіт він запізнюється, тому йде на наступний - від Вікторії Гресь. Перед камерами обнімається із Пустовіт та говорить про неї компліменти.

На показ до Анни Бублик приходять співак Віталій Козловський та Варда. Обоє в білому одязі – Віталій в костюмі, а Варда в комбінезоні.

"Анна Бублик – моя улюблена дизайнерка. Те, що на мені – пошила вона. Маю ще кілька пальт від неї", - каже перед показом.

До Ворожбит-Земскової прийшла травесті-діва Монро. Каже, що інколи купує одяг в цих дизайнерів.

"Маю лосини їхні. Віддала за них близько тисячі гривень. Якщо чесно, то Ворожбит-Земскова єдині дизайнери, до яких я приходжу на тиждень моди", - зауважила Монро.

Перший день тижня моди в "Мистецькому Арсеналі" завершує дизайнер Віктор Анісімов. В першому ряду - телеведучий Юрій Горбунов та футболіст Владислав Ващук. Їм і решті своїм клієнтам Анісімов представляє колекцію, де пропонує чоловікам одягти просторі туніки та укорочені вузькі брюки. Майже всі моделі на подіум виходять із великими чемоданами.

"Мені дуже сподобалась нова колекція. Хоч звичайно туніку я не одягну, але творча думка має на це право. Це фешенпоказ. Чемодани мені його також сподобались. Я з таким раз на місяць літаю кудись", - розповів Горбунов.

Зараз ви читаєте новину «Перший день тижня моди: Євген Гудзь завітав на показ до куми Лілії Пустовіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути