вівторок, 27 березня 2012 11:18

Сніжана Онопко хоче спробувати себе в акторській майстерності

Українська топ-модель Сніжана Онопко, яка підкорила світові подіуми і обкладинки відомих модних журналів, хоче стати актрисою.

Сім років тому проста українська дівчина втекла з рідного Києва і відтоді пройшла сотні кілометрів по подіумах головних фешн-шоу, а рідні частіше бачили її на обкладинках Vogue і в рекламі Gucci, Shiseido і Yves Saint Laurent, ніж на сімейних обідах.

"Я стала моделлю, коли мені ще 18 не було, так що, крім цього, я нічого не знаю, для мене робота - весь мій світ. Але мама впевнена, що мені треба стати актрисою. Можливо, я ризикну і приїду вчитися в театральну школу у Росії. Хоча б спробую!", - розповіла Сніжана Онопко в інтерв'ю журналу Glamour, заглянувши по шляху з Нью-Йорка на відкриття московського бутику Marella. Вона стала новим обличчям цієї марки.

Останнім часом Сніжана Онопко більшу частину часу проводила в Києві, а до цього довго жила в Парижі та Нью-Йорку.

"Зрозуміла, що мені важливіше зараз не працювати, а побути з мамою, бабусею і семирічним братиком, хочу бачити, як він росте. А більше року тому, коли я шукала квартиру в Парижі, щоб переїхати туди, я познайомилася з Колею, і це змінило всі мої плани", - поділилася модель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Онопко не готова народжувати своєму чоловікові дітей

В результаті, восени минулого року Сніжана Онопко вийшла заміж за українського бізнесмена Миколу Щура. Весілля пройшло за щільно закритою оксамитовою завісою одного з київських ресторанів.

"Я дуже емоційна: гостро реагую на невдачі, не вмію чекати - мені все потрібно навіть не прямо зараз, а вчора!", - назвала свої головні недоліки Сніжана Онопко.

А серед її плюсів - готовність все зробити для своєї родини і близьких.

"І ще погодую бродячого собаку", - додала топ-модель.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Онопко хоче спробувати себе в акторській майстерності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути