середа, 11 квітня 2012 00:00

200 пар джинсів має Сніжана Онопко

Автор: фото: з сайта www.radikal.ru
  Модель Сніжана Онопко під час фотосесії для американського журналу ”Воґ”. Торік у листопаді вона таємно розписалася з донецьким бізнесменом Миколою Щуром
Модель Сніжана Онопко під час фотосесії для американського журналу ”Воґ”. Торік у листопаді вона таємно розписалася з донецьким бізнесменом Миколою Щуром

Модель 26-річна Сніжана Онопко планує завершити кар'єру. Хоче стати кіноактрисою.

— Зараз я осіла в Києві. Цього сезону не літала на покази до Парижа, Мілана й Нью-Йорка, — каже. — Їздила лише на фешен-сторі для французького й японського "Вогу". Вирішила, що мені потрібен відпочинок і перерва.

На Сніжані Онопко джинси, сіра кофтина й чорна шкірянка.

— Я не люблю сукні. Можливо, коли трохи подорослішаю, це бажання до мене прийде. Іноді подія вимагає, щоб дівчина прийшла в платті, як сьогодні. А я не можу його одягнути. Не можу, й усе. На подіумі ношу, якщо дизайнер заставляє. Не казати ж йому: "Нє, давайте одягнем джинси".

Чоловіку мій стиль дуже подобається, і він ніколи не просить переодягатися. Але якби попросив надіти сукню — я би погодилася. Мені часто дорікають за джинси й сірі кофтинки, але, як каже Кейт Мосс, джинси й піджаки ще ніхто не виключив з моди. Я ношу в основному американські марки. Джинси займають половину мого гардеробу. Це десь із 200 пар. Суконь набагато менше.

У вухах виблискують діамантові сережки.

— Люблю діаманти. Колись купувала їх сама, а зараз чоловік дарує. Ці, що зараз на мені, — подарунок на весілля. Вони коштують 75 тисяч євро.

Сніжана Онопко входить в десятку найдорожчих моделей світу. За показ отримує від 30 тис. євро. Її статки оцінюють у 20 млн.

— Кар'єру почала в 15 років. Опинилася в потрібний час у потрібному місці. До 18 років у мене нічого не виходило. Якось запросили до Нью-Йорка на показ. Я не дуже вірила, що  мені там щось вдасться. Але поїхала, щоб Нью-Йорк побачити. Там я загубила свій паспорт. І доки виробляли новий, мене помітила асистентка фотографа Стівена Мейзела, який знімає для "Вогу". Зняла мене в рекламі "Дольче Ґаббана" і "Прада". Після того замовлення посипалися.

У лютому літала на відпочинок у Куршавель.

— Хотілося на море, але за останні сім років я стільки перелітала, що тепер не готова по 14 годин витрачати на дорогу на Мальдіви або Сейшели. Коли завершу кар'єру, вступлю до Московської театральної школи. Відкривати модельну школу й ставати другою Машею Манюк або Владою Прокаєвою не хочу. Мама каже, з мене вийде непогана актриса.

Зараз ви читаєте новину «200 пар джинсів має Сніжана Онопко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути