Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2012 17:38

Співачка Адель мала проблеми з алкоголем

Співачка Адель мала проблеми з алкоголем
"Я була настільки п'яна, що забула слова власних пісень" Фото: segodnya.ua

Про популярну молоду британську діву Адель написали книгу. У її біографії досить докладно описаний факт алкогольної залежності виконавиці.

Досить несподіваний нюанс виявлено в біографії відомої британської співачки Адель. Виявляється, співачка страждала на серйозну хворобу - пристрасть до алкоголю. Такий висновок можуть зробити усі бажаючі, прочитавши нову книгу Марка Шапіро "Адель: Біографія". Відповідно до неї, в минулому популярна виконавиця мала проблеми з алкоголем, які реально могли вилитися в пристрасть.

Ключовим моментом став випадок, коли п'яна Адель забула слова власної пісні, перебуваючи в цей час на сцені. "Я була настільки п'яна, що забула слова власних пісень... Це була найжахливіша річ у моєму житті", - процитував слова Адель Марк Шапіро.

Як описує у своїй книзі автор, Адель була настільки вбита цією ганебною обставиною, що стала буквально домогосподаркою, почавши вести самітницький, домашній спосіб життя. Однак це не зробило їй гарну службу - алкогольна залежність Адель тільки посилилася. Все ускладнювалося тим, що її батько свого часу теж любив прикладатися до пляшки. Шапіро пише: "Адель могла випити більше норми, щоб забутися, заспокоїти своє розбите серце".

Однак після того, як Адель змогла домогтися світового визнання і успіху, їй довелося взятися за себе і постаратися перебороти пристрасть до пляшки. Більш того, в майбутньому британська діва змогла стати своєрідним ангелом-охоронцем для своїх відданих шанувальників. Популярності Адель додав і випадок в середині квітня, коли семирічна британська дівчинка, яка пережила крововилив в мозок і перебувала в стані коми, почувши по радіо пісню виконавиці Rolling in the Deep, несподівано прийшла до тями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Адель вивела дівчинку з коми

Нагадаємо, Адель стала тріумфатором 54-я церемонії нагородження престижної музичної нагороди Grammy, що пройшла в лютому. Молода артистка виявилася переможницею в найголовніших номінаціях: "Краща пісня року", "Кращий запис" - з Rolling in the Deep і "Кращий альбом року" - "21". Цікаво, що 23-річна виконавиця досить стримано приймала нагороди. У свої подальші виходи на сцену Адель вже не знаходила слів подяки і лише піднімала догори великий палець. Однак під час свого останнього перебування на сцені все ж розридалася, коли вітала маму.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Адель мала проблеми з алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути