четвер, 21 червня 2012 04:17

Пісня Адель вивела дівчинку з коми

Пісня Адель вивела дівчинку з коми
Фото: blahblahblahscience.com

Треки соул-сенсації Адель здатні не тільки займати перші рядки чартів усього світу. Видання "Daily Mail" повідомило про унікальний випадок, коли семирічна дівчинка змогла вийти з коми, почувши композицію "Rolling in the Deep" відомої артистки.

Шарлотта Нев під час прощання з донькою, яку планували відключити від апаратів життєзабезпечення, наспівала для дівчинки мотив популярної композиції "Rolling in the Deep", після чого дитина почала посміхатися і приходити до тями.

"Я не могла повірити, що моя дівчинка знову дихає. Тоді дочка вперше відреагувала на зовнішній фактор. Медсестри були вражені і сказали, щоб я співала далі. Я продовжила наспівувати мотив композиції, а Лейла посміхалася далі", - не стримувала емоцій мати в інтерв'ю таблоїду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адель обігнала Майкла Джексона

Жінка продовжила: "З тих пір я регулярно співала пісню "Rolling in the Deep" в палаті Лейли. Через тиждень дочка почала нас впізнавати. Я не здивована, адже музика - частина життя Лейли. Вона любить співати і танцювати під пісні Адель, Кеті Перрі та Пінк. Але це неймовірне чудо!"

Нагадаємо, композиція "Rolling in the Deep" була удостоєна нагороди в категорії "Краща пісня року" на 54-й церемонії вручення музичної премії "Греммі" в лютому цього року.

Зараз ви читаєте новину «Пісня Адель вивела дівчинку з коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути