вівторок, 15 травня 2012 10:44

Другий альбом Адель оновлять і перевидадуть

Другий альбом Адель оновлять і перевидадуть

Звукозаписуючий лейбл XL зібрався перевидати другу платівку співачки Адель "21", яка розійшлася по світу багатомільйонними тиражами, повідомляє Digital Spy.

Оновлена версія альбому, в яку можуть включити кілька нових треків, повинен з'явитися у продажу до Різдва. Офіційно цю інформацію поки не прокоментували ні сама Адель, ні представники студії.

Інтернет-видання зазначає, що рішення перевипустити диск може бути пов'язане з бажанням лейбла зробити "21" найбільш продаваним альбомом у Великобританії за всю історію.

На даний час альбом "21" знаходиться на п'ятому місці списку найбільш продаваних платівок у країні. Нещодавно Адель обігнала в цьому рейтингу навіть "Thriller" Майкла Джексона. Всього у Великобританії було продано 4 мільйони 274 тисяч 300 копій другого альбому Адель.

"21" вийшов у січні 2011 року і посів перші рядки хіт-парадів різних країн. Перше місце диск зайняв і на батьківщині виконавиці у Великобританії. У британському чарті "21" провів 23 тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Другий альбом Адель оновлять і перевидадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі