середа, 04 квітня 2012 14:33

Адель напише музику до нового фільму про Джеймса Бонда

Адель напише музику до нового фільму про Джеймса Бонда
Адель

Адель розповіла в ефірі французької радіостанції, що планує випустити новий сингл вже до кінця цього року, повідомляє BBC. Однак, їй знадобиться два роки, щоб створити повноцінний альбом.

За чутками, співачка напише головну тему до нового фільму про Джеймса Бонда "І небо впаде" (Skyfall), роботу над яким розпочали у листопаді 2011 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джеймс Бонд відкриє Лондонську Олімпіаду

Вона повідомила: "Я маю знайти трохи часу для себе. Два роки між моїм першим і другим альбомами були чудовими. Так буде і цього разу".

Адель також додала, що вона не переймається тим, щоб її наступний альбом повторив успіх диску "21". На даний час продано більше 20 мільйонів його копій по всьому світу.

"Я не думаю, що відчуватиму якийсь тиск під час написання альбому, щоб досягнути такого ж успіху, як моя остання збірка. Я знаю, що це навряд чи можливо. Те, що сталося з цим альбомом є рідкість у будь-якому випадку", - сказала вона.

Вона сказала, що її ідеальним партнером в дуеті була б пізня Етта Джеймс, але вона також хотіла б заспівати з Бейонсе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новою дівчиною Бонда стане актриса з російським корінням

"Я обожнюю Бейонсе, я слухала її, коли мені було близько 11. Я думаю, що її робота в якості художника і співачки завидна з точки зору тривалості кар'єри і розвитку. Але більше мене надихає стара музика, виконавці якої, на жаль, всі померли".

Нагадємо, другий альбом Адель "21" нещодавно обігнав диск групи Pink Floyd "The Dark Side Of The Moon" в списку найбільш альбомів, що найбільше продаються у Великобританії. Крім того, він зайняв сьому сходинку у списку альбомів усіх часів, які користувалися найбільшим попитом.

Зараз ви читаєте новину «Адель напише музику до нового фільму про Джеймса Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі