Ексклюзиви
середа, 27 липня 2011 16:32

Новою дівчиною Бонда стане актриса з російським корінням

За даними британського таблоїду The Daily Mirror, наступною дівчиною Джеймса Бонда стане американка російського походження Маргарита Левієва.

Видання посилається на анонімне джерело, що працює над новим фільмом про агента 007. Менеджмент актриси новину про її участь у новій серії бондіани ніяк не коментує. Примітно, що на початку липня повідомлялося, що наступною дівчиною Бонда стане Наомі Харріс, відома за роллю Тіа Далми (вона ж - богиня Каліпсо) в "Піратах Карибського моря".

Поки сюжет нового фільму про Бонда, який ще навіть не отримав офіційної назви і відомий просто як "Бонд 23", зберігається в таємниці - відомо тільки, що дія розгортатиметься в Південній Америці. Роль агента 007 виконає Деніел Крейг, а безіменного антагоніста - Хав'єр Бардем. Крім цього у новому проекті задіяні Ральф Файнс, відомий за роллю Волан-де-Морта у фільмах про Гаррі Поттера, Джуді Денч, Ріс Іванс та інші.

Режисером проекту виступає Сем Мендес, відомий за стрічкою "Краса по-американськи". Сценаристами проекту виступають Ніл Первіс, Роберт Вейд та Джон Логан. Виробництвом картини зайняті спільно MGM і Sony.

Маргарита Левієва народилася у Ленінграді в 1980 році; з малих років вона займалася художньою гімнастикою. У 1991 році разом з батьками вона іммігрувала до США, де вирішила спробувати себе на акторському терені. На даний момент її найбільшими роботами в кіно є участь у фільмі "Лінкольн для адвоката" з Метью Макконахі у головній ролі і серіалі "Як добитися чогось у Америці" (How To Make It In America). Крім того, зараз вона зайнята у зйомках фільму "Лицарі королівства Крутизни".

Зараз ви читаєте новину «Новою дівчиною Бонда стане актриса з російським корінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі