понеділок, 21 травня 2012 19:04

Адель отримала 12 нагород Billboard music awards

Адель отримала 12 нагород Billboard music awards
Адель повернулася на сцену після перенесеної в минулому році операції на зв'язках. "Думаю, я повинна подякувати своїм лікарів, які повернули мені голос", - сказала співачка зі сцени під бурхливі оплески. Фото: novostiua.net

Цієї ночі в Лас-Вегасі британська співачка Адель отримала 12 з 18-ти нагород церемонії вручення нагород Billboard music awards. Крім неї, фаворитами цього року вважалися LMFAO і Ріанну. Про це пише Бі-бі-сі.

У числі нагород Адель відвезла з Америки премії "Артист року" і "Кращий альбом чарту Billboard 2002". Також Адель отримала премії "Краща співачка", "Кращий поп-альбом", "Краща альтернативна пісня" (за композицію "Rolling in the Deep") і "Кращий артист чарту Hot 100".

Нагадаємо, що в лютому цього року Адель стала лідером за кількістю отриманих нагород "Греммі": їй вручили золоті грамофони за перемогу в шести категоріях. Таким чином, співачка повторила рекорд Бейонсе 2010 року серед виконавиць, якы отримав найбільшу кількість нагород на одній церемонії.

Тоді Адель з композицією "Rolling in the Deep" стала лауреатом премії в якості кращого автора пісні. За цей титул боролися також Кенье Уест з "All of the lights", Бруно Марс з "Grenade", американська інді-група Bon Iver з "Holocene" і британська фолк-рок група Mumford & Sons з піснею "The Cave". Їй же і тій ж самій композиції дістався грамофон за кращий запис року. Свою поразку визнали Бруно Марс, "Бон Айвер", "Мамфорд енд санс" і Кеті Перрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Платівка Аделі за кількістю продажів лишила позаду Майкла Джексона

Співачка також перемогла тоді в номінації "Альбом року" - її "21" обійшоа "Фу Файтерс" з платівкою "Wasting Light", Леді Гага і її "Born This Way", Бруно Марса ("Doo-Wops & Hooligans" ) і Ріанну ("Loud").

Адель повернулася на сцену після перенесеної в минулому році операції на зв'язках. "Думаю, я повинна подякувати своїм лікарів, які повернули мені голос", - сказала співачка зі сцени під бурхливі оплески.

Billboard Music Awards - щорічна церемонія вручення музичних нагород, організована і спонсорована журналом Billboard. Одна з трьох найбільших музичних премій в США поряд з Grammy Awards і American Music Awards. Проходить в травні кожного року.

Зараз ви читаєте новину «Адель отримала 12 нагород Billboard music awards». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі