Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2012 11:53

Олімпійські ігри зашкодять репутації Sex Pistols

Олімпійські ігри зашкодять репутації Sex Pistols
Фото з сайту makehit.com

Учасники групи Sex Pistols на чолі з вокалістом Джонні Лайденом відмовилися виступати на церемонії закриття літніх Олімпійських ігор - 2012 у Лондоні. Про це повідомляє The Times.

За даними видання, лідер панк-колективу заявив, що не бажає брати участь у музичному заході, щоб не плямувати репутацію групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятка кращих гітаристів усіх часів за версією Time

Концерт з нагоди закриття Олімпійських Ігор-2012 має стати своєрідним екскурсом в історію британської музики з часів Другої світової війни. Sex Pistols повинні були представляти на урочистостях еру панк-музики.

Чи збираються організатори церемонії знайти заміну Sex Pistols, не повідомляється. При цьому The Times зазначає, що оргкомітет сподівається запросити на подію The ??Clash, не уточнюючи, чи планували спочатку виступ колективу, або ж його було вирішено залучити тільки після відмови Sex Pistols.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нью-Йорку пройде панк-аукціон

Sex Pistols вже не вперше раз за останні роки відмовляються брати участь в тому чи іншому заході. В 2006 році група відкинула запрошення відвідати церемонію включення до Зали слави рок-н-ролу. Крім Sex Pistols тоді членами Зали стали Black Sabbath, Blondie, Майлс Девіс і Lynyrd Skynyrd.

Урочистий концерт під назвою A Symphony of British Music відбудеться на Олімпійському стадіоні 12 серпня 2012. Очікується, що на закритті спортивного турніру в Лондоні виступлять Take That, Адель, The Rolling Stones, сер Елтон Джон, Spise Girls і Пол Маккартні.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійські ігри зашкодять репутації Sex Pistols». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі