четвер, 13 травня 2010 08:42

Шона Пена засудили до трьох років позбавлення волі

Шона Пена засудили до трьох років позбавлення волі

Суд США засудив відомого голлівудського актора Шона Пена до трьох років позбавлення волі умовно, розцінивши його напад на фотографа як хуліганство.

Інцидент стався в жовтні 2009 року в Лос-Анджелесі, коли 49-річний актор ударив папараці по нозі і зламав його камеру. Все це було знято на відео, яке показали потім на новинному сайті про світ шоу-бізнесу TMZ. Пізніше Пенну офіційно пред'явили звинувачення в хуліганстві, умисному псуванні майна і нанесенні побоїв.

На засіданні суду в середу звинувачення в нанесенні побоїв було зняте з актора.

Згідно з рішенням суду, окрім умовного терміну, Пенн також засуджений до 300 годин громадських робіт і примусової терапії з самоконтролю та керування гнівом. Також актор не може тепер наближатися до цього фотографа на відстань менше 100 ярдів (91 метр).

Це вже не перший напад Пена на папараці. У 1987 році актор був засуджений до 60 днів в'язниці за напад на фотографа під час зйомок фільму. Зрештою він відсидів тільки половину терміну.

Актор зіграв за свою кінокар'єру більше 20 ролей, зняв п'ять художніх фільмів. Він двічі ставав лауреатом премії "Оскар" - в 2004 і 2009 роках. Пен також відомий як політичний активіст. Зокрема, він виступав проти бойових дій США в Іраку.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Шона Пена засудили до трьох років позбавлення волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути