четвер, 20 серпня 2009 12:32

Шон Пенн втретє розлучається з дружиною

Шон Пенн втретє розлучається з дружиною

Знамените голлівудське подружжя Шон Пенн - Робін Райт серйозно загрузло в сімейних проблемах. Актори ризикують дістати новий на "фабриці мрій" титул - пари, яка найчастіше розлучається. У квітні заяву з проханням розірвати шлюб подав глава зоряного сімейства, але потім передумав. А зараз, причому вже не вперше, розлучитись вирішила Робін Райт.

За даними інтернет-видання ContactMusic, Робін Райт подала необхідні документи до каліфорнійського суду 12 серпня. Причиною розриву пари, що перебуває в шлюбі з 1996 року і має 16-річного сина, стандартно називаються "непримиренні суперечності". Чи відкличе свою заяву актриса в черговий раз, залишається тільки здогадуватися.

Як відомо, в 2007 році Шон і Робін вже подавали документи на розлучення. Говорили, що Робін вирішила розірвати шлюб після того, як застала чоловіка п"яним в готелі в компанії двох російських дівчат. Проте минулого року завдяки зусиллям Пенна подружжя помирилося і продовжило жити разом.

"Кожен шлюб проходить через певні фази, - кілька місяців тому пояснювала 43-річна Робін в інтерв"ю журналу Psychologies. - Це життя. Ми повинні пройти через багато що, якщо хочемо жити разом достатньо довго. І якщо пощастить, то ви переживете важкі часи і вирішите проблему".

Цього року в зоряному сімействі знову почалися розбіжності. Говорять, після того, як Шон Пенн "забув" згадати свою дружину, виголошуючи промову з нагоди отримання "Оскара" за фільм "Харві Мілк" в лютому цього року, Робін вирішила, що у них немає нічого спільного.

В кінці квітня Шон подав на розлучення, але через місяць забрав документи, пояснивши журналістам, що зробив "жахливу помилку". Актор навіть відмовився від участі в декількох великих проектах, щоб присвятити себе сім"ї. Пенн і Райт виховують двох дітей - 18-річну дочку Ділан Френс і 15-річного сина Хупера Джека, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шон Пенн втретє розлучається з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути