середа, 06 липня 2011 10:15

Шон Пенн оголився до пояса для молодої дівчини
7

Шон Пенн у компанії дівчини, яку звуть Стейсі Коплін, відправився відпочити на один з пляжів Малібу. Парочка насолоджувалася морем, сонцем і товариством один одного.

50-річний актор скористався можливістю показати свою атлетичну фігуру. На відміну від зірки, дівчина не зняла свою пляжну сукню, навіть коли поїхали кататися на гідроциклі.

Нагадаємо, Шон Пенн ще зовсім нещодавно з'являвся у товаристві найсексуальнішої блондинки планети актриси Скарлетт Йохансон. Ходили чутки, що саме через неї Пенн розлучився з дружиною.

Пенн і Йохансон встигли побувати в романтичній подорожі в Кабо Сан Лукас на початку цього року і з'явитися на прийомі у Вашингтоні в якості пари.

Хоча не так давно Пенн вперше офіційно прокоментував свої стосунки з 26-річною актрисою. Він заявив, що насправді між ними не було нічого серйозного - принаймні, з його боку.

Як підкреслив Пенн, після розлучення зі своєю дружиною Робін Райт, що відбулося в 2010 році, йому не хотілося б найближчим часом знову зв'язувати себе якими-небудь зобов'язаннями. Проте Скарлетт, навпаки, мабуть, дотримувалася протилежної точки зору.

За словами актора, дівчина буквально переслідувала його, що, власне, і стало головною причиною для припинення їхніх стосунків вже через п'ять місяців.

Зараз ви читаєте новину «Шон Пенн оголився до пояса для молодої дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути