вівторок, 03 квітня 2012 16:57

Сніжана Онопко має в своєму гардеробі 200 пар джинсів

Сніжана Онопко має в своєму гардеробі 200 пар джинсів
Чоловіку моделі подобається її стиль Фото: news.tut.ua

Модель Сніжана Онопко не соромиться того, що носить постійно джинси і піджаки. Про це вона сказала в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я не люблю сукні. Можливо, коли трохи подорослішаю, це бажання до мене прийде. Іноді подія вимагає того, щоб дівчина прийшла в сукні, а я не можу її одягнути. Не можу і все. На подіумі одягаю, якщо дизайнер вважає, що мені в сукні гарно. Бо я ж не можу йому сказати: "Ні, давайте одягнемо джинси", - поділилась модель.

"Чоловіку мій стиль дуже подобається і він ніколи не просить переодягатися. Але якби попросив вдягнути сукню, я би одягнула. Мені часто дорікають за джинси і сірі кофтинки, але, як каже Кейт Мосс, джинси і піджаки ще ніхто не виключив з моди", - наголосила Онопко.

"Я ношу в основному американські марки. Джинси займають половину мого гардеробу. Це десь із 200 пар. Звичайно, є й сукні, але їх менше. Із марок це Emilio Pucci і Balmain", - зауважила дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Онопко хоче спробувати себе в акторській майстерності

Одна з найдорожчих моделей світу не приховує того, що любить діаманти.

"Так, дуже люблю. Колись сама могла купити собі щось, а зараз в мене є чоловік, тому він дарує мені такі речі. Такі масивні, які я часто одягаю, — Колін подарунок до весілля", - розповіла Сніжана за сережки, які коштують 75 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Онопко має в своєму гардеробі 200 пар джинсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути