неділя, 01 квітня 2012 17:29

Через Волочкову фотографи не помітили Сніжану Онопко
10

Фото: Фото: Сергій Старостенко

У суботу в Національній Опері вибрали "Міс Україну", яка представить країну на всесвітньому конкурсі краси "Міс Світу" в китайському місті Ордос 19 серпня цього року.

Нею стала 21-річна Каріна Жиронкіна із Харкова.

Початок церемонії назначений на 19-ту вечора, однак гості починають сходитися лише о 18.40. Оскільки на вулиці йшов дощ, червону доріжку із зірками знімали всередині Опери.

Першою приходить дружина міністра соціальної політики Сергія Тігіпка Вікторія Лопатецька. Вона входить до складу журі. За нею заходить травесті-діва Монро. Вона перефарбувалась із блондинки в шатенку.

"Я ніколи не брала участь в таких конкурсах, а зараз вже пізно. Ви що? Я вже старуха, он пенсія на горизонті", - відповідає Монро на запитання про участь в конкурсі краси.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бар Рафаелі обрала найкрасивішою українкою харків'янку

Гості та фотографи оживають, коли до залу заходить російська балерина Анастасія Волочкова. Через неї ніхто не помічає, як заходить найоплачуваніша модель Сніжана Онопко із чоловіком донецьким бізнесменом Миколою Щуром.

Чи не вперше на публіці після розлучення із ресторатором Миколою Тищенком з'являється Ірина Журавська. Заходить під руку разом із своїм хрещеним Віталієм Журавським.

"Я не хочу говорити про розлучення, бо ця тема досі для мене болюча.

Можна сказати, що я ще не відійшла від неї", - зазначає Ірина.

Зараз ви читаєте новину «Через Волочкову фотографи не помітили Сніжану Онопко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі