вівторок, 27 квітня 2021 23:46

Найпопулярніша блогерка України розхвалила свої збільшені груди
3

Блогерка Софія Стужук розхвалила свої збільшені груди і навіть показала результат після операції
Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk
Блогерка Софія Стужук розхвалила свої збільшені груди і навіть показала результат після операції
Блогерка Софія Стужук розхвалила свої збільшені груди і навіть показала результат після операції

Місяць тому українська блогерка 25-річна Софія Стужук зробила операцію зі збільшення грудей. А нещодавно розхвалила результат і навіть показала його на своїй сторінці в Instagram.

"Викладаю звичайне селфі, яке раніше ніколи б не дозволила собі як "блогер якогось там рівня". Просто тому, що хочу бути тут живою та звичайною. На фото я - це я! Кайфова просто зараз. Ось такий у мене душевний стан", - похвалилася 25-річна Стужук.

Раніше Софія стверджувала, що є прихильницею природної краси, та, схоже, вона змінила думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" поділилась цікавими кадрами у ванні

"Я дуже рада, що зважилася. Мені здається недостатній пазлик склався, по відчуттях. Я можу дозволити собі одяг, який завжди хотіла носити, я відчуваю себе сексуальнішою, мені зручніше фізично, що нічого нікуди не втікає. І це для мене красиво. Для мене це естетично. Взагалі все одно як кому - великі, лялькові, ненатуральні - мені ідеальні, мені подобається. Це найголовніше, і Андрію теж", - написала Стужук, маючи на увазі ексучасника шоу "Холостячка" Андрія Шатирка. З ним Стужук нещодавно полетіла до США.

Блогерка зізналась, що після операції пережила пекельні муки і пологи порівняно з цим "навіть поруч не стояли". Але випробування було того варте.

Протягом п'яти днів Стужук пила знеболювальне, а через два тижні вже почувалася цілком комфортно. Деякі обмеження на фізичні навантаження поки залишаються, як і шрами, але їх блогерка з часом сподівається прибрати.

Британська модель 26-річна Демі Роуз розбурхала уяву шанувальників новими фото, які виклала на своїй сторінці в Instagram. Роуз приміряла зухвалий образ бешкетниці.

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніша блогерка України розхвалила свої збільшені груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути