понеділок, 21 листопада 2011 14:54

Репер Ларсон одружився з донькою Блохіна

У суботу донька тренера української футбольної збірної Олега Блохіна та гімнастки Ірини Дерюгіної  - 28-річна Ірина вийшла заміж за репера 34-річного Ларсона.  Пара розписалася в одному з найдорожчих столичних ресторанів "Лео", куди запросили працівників РАЦСу.

На весілля прийшли 80 людей. Серед них - гімнастка Анна Безсонова, нардеп-"регіонал" Володимир Макеєнко. Ларсон одягнув костюм від дому світового дизайнера Александра Макквіна. Наречена  весільну сукню із атласу прямого крою замовляла в дизайнерів у Лос-Анджелесі.

Молодята зустрічалися 4 місяці. На весіллі постійно сміялися й цілувались.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт і Анджеліна Джолі одружаться у французькому маєтку

"Крім батьків, ніхто не знав про їхній роман. Відсвяткували скромно, без пафосу, лімузинів, оркестру. Ларсон приїхав на своїй спортивній машині. Наречену не викрадали, шампанське з туфельки не пили. Дарували в основному гроші. Ларсону ще дали м'яч від футбольного клубу "Маестро" із автографом Зінедіна Зідана. Решту подарунків вони ще не розпакували. У весільну подорож не збираються, бо мають багато роботи. Думаю, що будуть вінчатися пізніше, бо Ларсон віруюча людина", - зізнається один із друзів, який був на весіллі. Просить не називати його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Онопко по-скромному вийшла заміж

Ірина Блохіна 10 років жила в Америці. До Києва повернулася півроку тому. Як і матір, вона займалася художньою гімнастикою. Потім закінчила кіноакадемію в Лос-Анджелесі. Зіграла кілька епізодичних ролей в голлівудських стрічках. Знялася із актором Адамом Сендлером у фільмі "Клік: З пультом по життю". Останні кілька років виконує джаз і клубну музику. У шоу-бізнесі відома під іменем Іріша.

"Іринині пісні в Америці на вершині чартів клубної музики. Діджеї розривають їх на треки, роблять ремікси. В Україні її поки що не сприймають. Знають лише як доньку Блохіна", - запевняють в її піар-службі.

Ларсон випустив 2 альбоми з реп-композиціями. Його справжнє прізвище Сергій Ларькін. Він керує івент-компанією "Артконсалтинг", яка організовує вечірки в столиці. До знайомства з Іриною зустрічався із співачкою Євгенією Власовою і Наталією Вороною - екс-дружиною "регіонала" Нестора Шуфрича.

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон одружився з донькою Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути