понеділок, 10 жовтня 2011 00:15

Полтавські діджеї поїдуть до Москви

П'ятірка кращих діджеїв Полтави. На їхні виступи в нічні клуби міста приходить найбільше молоді. Часто музикантів запрошують на приватні вечірки.

Оранж — Сергій, 34 роки. Виступає щовихідних у розважальному центрі "Європа" на майдані Незалежності, 5б. Він — один із найстарших діджеїв міста. Грає понад 14 років. У клубах ставить власну музику і перероблені пісні. Сергій багато гастролює Україною. Першим у місті відкрив школу діджеїв.

Алекс Ньюджен — Олег Ананьєв, 25 років. Раз на тиждень грає у рок-н-рол-кафе "Вілла крокодила" на просп. Першотравневому, 20б. Єдиний діджей міста, який ставить рок-музику. Організовує в кафе тематичні вечірки, є продюсером місцевих діджеїв.

Флай — Вадим Муха, 22 роки. Сценічне ім'я діджея — його прізвище англійською. Вадима називають одним із найперспективніших діджеїв України. Грає ремікси пісень, рік тому почав працювати над власною музикою. Уміє одночасно ставити два треки, щоб вони доповнювали один одного. Працює в розважальному центрі "Європа".

Нік Денисов — Микита Денисов, 28 років. Виступає в багатьох нічних клубах міста, найчастіше у "Спайдері" та "Віллі крокодила". Організовує тематичні вечірки. Створив популярне радіо-шоу "Лінії життя", яке виходить на трьох радіостанціях. Грає переважно транс — електронну танцювальну музику. Ведучий вітальної передачі на радіо "Кісс-ФМ".

Діп войс — Сергій Божок, 22 роки, Артем Валенко, 20 років. Єдиний діджейський дует у Полтаві. Виступають у клубі "Спайдер" на вул. Грушевського, 4. Створюють власну електронну музику. Збираються на гастролі до Москви.

Зараз ви читаєте новину «Полтавські діджеї поїдуть до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути