четвер, 30 червня 2011 18:13

Бред Пітт і Анджеліна Джолі одружаться у французькому маєтку

Бред Пітт і Анджеліна Джолі одружаться у французькому маєтку

Голлівудські актори Бред Пітт і Анджеліна Джолі одружаться цієї осені, у вересні. Довгоочікуване весілля зіркових батьків шістьох дітей відбудеться на півдні Франції. Закохані підуть під вінець, сховавшись від цікавих очей за високими стінами свого маєтку - Chateau Miraval (шато Міраваль).

Анджеліна і Бред вирішили одружитися через своїх шістьох дітей, які дуже хочуть, щоб це відбулося.

Проте знайомий сім'ї Джолі-Пітт стверджує, що вони поки не планують ніякого весілля, мабуть, захищаючи таким чином своїх друзів від чергової хвилі пліток.

Протягом кількох років Анджеліна і Бред наполегливо стверджували, що головне у стосунках - це почуття, а не паперові формальності. З цієї причини Джолі і Пітт не поспішали з весіллям. Вони народжували дітей, всиновлювали прийомних, але з реєстрацією шлюбу все зволікали.

Нагадаємо, закохані почали зустрічатися в 2004 році після спільних зйомок у фільмі "Містер і місіс Сміт". Вони виховують трьох прийомних дітей - Захару з Ефіопії, Меддокса з Камбоджі і Пакса з В'єтнаму. Також у пари є троє біологічних дітей - донька Шило-Нувель і двійнята Нокс і Вів'єн.

Нагадаємо, чутки про весілля акторів з'являються в пресі із завидною регулярністю. Спочатку журналісти одружили Анджеліну і Бреда в травні 2005 року. Про одруження голлівудських зірок знову заговорили в квітні 2010 року.

І навіть на початку 2011 року, 6 січня, за інформацією деяких західних ЗМІ, Пітт вже таємно одружився з однією з найкрасивіших жінок планети. Щаслива подія нібито вже відбулася на березі Індійського океану. У присутності священика молодята обмінялися обручками від Cartier, заздалегідь купленими Бредом, а також любовними клятвами. На церемонії були святково вдягнені діти пари в повному складі.

Також у ЗМІ періодично пишуть про те, що в найближчі плани Джолі та Пітта входить усиновлення ще однієї дівчинки з Індії, яка стане сьомою дитиною в їхній сім'ї, і народження четвертої спільної дитини Анджеліни і Бреда.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт і Анджеліна Джолі одружаться у французькому маєтку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути