Ексклюзиви
понеділок, 10 січня 2011 14:22

Анджеліна Джолі та Бред Пітт таємно одружилися на березі океану

Анджеліна Джолі та Бред Пітт таємно одружилися на березі океану

Одна з найкрасивіших пар Голлівуду - Анджеліна Джолі та Бред Пітт, які виховують шістьох дітей, нарешті, офіційно узаконили свої стосунки. Церемонія була таємною.

Протягом декількох років закохані наполегливо стверджували, що головне у стосунках - це почуття, а не штамп у паспорті. З цієї причини Анджеліна Джолі і Бред Пітт не поспішали з весіллям. Однак у пресу просочилася інформація про те, що Джолі і Пітт офіційно стали чоловіком і дружиною.

Весілля Бреда Пітта і Андежліни Джолі - найочікуваніша подія для шанувальників пари. Церемонія відбулася на березі Індійського океану.

У присутності священика молодята обмінялися обручками від Cartier, заздалегідь купленими Бредом, а також любовними клятвами. На церемонії також були діти пари.

Нагадаємо, що Пітт і Джолі почали зустрічатися в 2004 році після спільних зйомок у фільмі "Містер і місіс Сміт". Вони виховують трьох прийомних дітей - шестирічну Захару з Ефіопії, дев'ятирічного Меддокса з Камбоджі і семирічного Пакса з В'єтнаму. Також у пари є троє біологічних дітей - чотирирічна донька Шило-Нувель і двійнята Нокс і Вів'єн, яким нещодавно виповнилося два роки.

У найближчі плани молодят входить не тільки усиновлення ще однієї дівчинки з Індії, яка в цілому буде сьомою дитиною у їхній родині. Анджеліна Джолі і Бред Пітт також планують зачати четверту біологічну дитину.

Комсомольська правда

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі та Бред Пітт таємно одружилися на березі океану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути